Neem contact op met KOK Bloemenservice

Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen? In het menu rechts kunt u alvast uw keuze aangeven. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u het juiste antwoord krijgt.

Wij van KOK Bloemenservice willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u iets missen of zoekt u iets wat niet op de site is te vinden, geef dit dan aan in het tekstvak hiernaast.

Vriendelijke groet,
het team van KOK Bloemenservice

KOK Bloemenservice
Rijksstraat 64-68
7231 AH Warnsveld
Telefoon: 0575 - 522704
Fax: 0575 - 570999

Rabobank nr.: 322369762

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp


 Neem telefonisch contact met mij op

Uw bericht

››

Bedrijven

KOK Bloemenservice - ook voor uw bedrijf

KOK Bloemenservice – ook voor uw bedrijf

Bloemen zorgen voor rust en harmonie en geven een ruimte ook wat meer kleur. Of dat nu een receptiebalie, vergaderzaal, kantoor, kantine, of de directiekamer is. Met een mooie bloemcreatie krijgt uw bedrijf een fleurige uitstraling. En dat maakt de mensen blij. Kijk maar naar de werknemers van Kok Bloemenservice in Warnsveld. Die staan de gehele dag tussen de bloemen en hebben altijd een stralend humeur.

Bloemen zorgen ervoor dat uw werknemers zich gewaardeerd voelen. U fleurt de ruimte op met kleur en geeft de ruimte ‘warmte’. Tevens zorgt een met regelmaat gewisseld bloemstuk of bos bloemen voor de prikkeling van de geest.

Bent u geinteresseerd in een bloemwerk of bos bloemen van KOK Bloemenservice op kantoor? Neem dan contact op met onze winkel of vul het contactformulier in. Wij bellen u dan terug. Hetgeen u besteld heeft word uiteraard bij u aan de deur van het bedrijf geleverd.

Abonnement

Wanneer en hoe vaak u wilt leveren wij een smaakvolle creatie voor uw receptiebalie, kantoor, kantine etc. Er zijn vele mogelijkheden. Samen met u bekijken we wat er past binnen uw bedrijf, zodat wij desgewenst de bloemcreatie aan laten sluiten bij uw huisstijl.

Verjaardagservice

Als één van uw werknemers jarig is, kunt u hem of haar op een mooie manier blij maken met een bosje bloemen. En hoe kan dat beter dan met een mooi boeket van KOK Bloemenservice. Wij verzorgen dit zonder zorgen. Samen met u zoeken we naar een passend cadeau voor uw personeel en wij zorgen vervolgens voor de rest. Op de verjaardag van uw medewerker wordt er dan een prachtige bloemcreatie bij de jarige afgegeven.

Copyright © 2013 KOK Bloemenservice. All rights reserved.