Neem contact op met KOK Bloemenservice

Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen? In het menu rechts kunt u alvast uw keuze aangeven. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u het juiste antwoord krijgt.

Wij van KOK Bloemenservice willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u iets missen of zoekt u iets wat niet op de site is te vinden, geef dit dan aan in het tekstvak hiernaast.

Vriendelijke groet,
het team van KOK Bloemenservice

KOK Bloemenservice
Rijksstraat 64-68
7231 AH Warnsveld
Telefoon: 0575 - 522704
Fax: 0575 - 570999

Rabobank nr.: 322369762

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp


 Neem telefonisch contact met mij op

Uw bericht

››

Bloemwerk

SAM_2459bew

Losse bloemen

 

Bloemen spelen de hoofdrol bij Kok Bloemenservice. Bloemen maken ons blij, ze vrolijken ons op, ze geven kleur en energie aan ons leven.

Onze bloemen worden elke dag vers geleverd. Alleen op deze manier kunnen wij u de hoogste kwaliteit en de verste bloemen garanderen. De meeste bloemen zijn seizoens-afhankelijk en ons assortiment wisselt dus geregeld om altijd verrassend voor de dag te komen.

Er staat altijd een leuk boeketje klaar om zo mee te nemen, maar u kunt er ook voor kiezen om een mooi boeket samen te laten stellen. Of het nou een eenzijdig boeket is of een fleurige bos bloemen, wij maken het naar uw smaak en wens.

Wij hebben natuurlijk niet alleen bloemen in ons assortiment, maar leveren ook de meest uiteenlopende (kamer)-planten. Kom gerust een kijken bij ons in de winkel te Warnsveld. U zult versteld staan van de keuze.

Copyright © 2013 KOK Bloemenservice. All rights reserved.