Neem contact op met KOK Bloemenservice

Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen? In het menu rechts kunt u alvast uw keuze aangeven. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u het juiste antwoord krijgt.

Wij van KOK Bloemenservice willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u iets missen of zoekt u iets wat niet op de site is te vinden, geef dit dan aan in het tekstvak hiernaast.

Vriendelijke groet,
het team van KOK Bloemenservice

KOK Bloemenservice
Rijksstraat 64-68
7231 AH Warnsveld
Telefoon: 0575 - 522704
Fax: 0575 - 570999

Rabobank nr.: 322369762

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp


 Neem telefonisch contact met mij op

Uw bericht

››

Kado artikelen

In onze winkel in Warnsveld vind u een groot assortiment aan verrassende en sfeervolle kadoartikelen. Zoekt u iets voor uwzelf, familie, vriend of vriendin, er zit altijd iets passends en verrassends tussen.

Onze kado-accessoires zijn uiteraard perfect te combineren met onze bloemen en planten. Zo maken wij van uw ideƫen een geweldig kado. Natuurlijk gebruikmakend van onze creativiteit. Onze medewerkers houden zich constant op de hoogte van de huidige en komende trends om onze winkel te blijven voorzien van de laatste geschenkartikelen. Ons assortiment kado-artikelen wisselt van tijd tot tijd om zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelen. Zodoende komt u ook altijd met iets verrassend om de hoek.

Copyright © 2013 KOK Bloemenservice. All rights reserved.