Neem contact op met KOK Bloemenservice

Heeft u een vraag of wilt u wat bestellen? In het menu rechts kunt u alvast uw keuze aangeven. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u het juiste antwoord krijgt.

Wij van KOK Bloemenservice willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u iets missen of zoekt u iets wat niet op de site is te vinden, geef dit dan aan in het tekstvak hiernaast.

Vriendelijke groet,
het team van KOK Bloemenservice

KOK Bloemenservice
Rijksstraat 64-68
7231 AH Warnsveld
Telefoon: 0575 - 522704
Fax: 0575 - 570999

Rabobank nr.: 322369762

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp


 Neem telefonisch contact met mij op

Uw bericht

››

Over ons

KOK Bloemenservice - de winkel

KOK Bloemenservice – de winkel

Kok Bloemenservice is een bloemenzaak dat al meer dan 75 jaar is gevestigd aan de Rijksstraatweg te Warnsveld. In 1999 namen Hans en Jet Zweverink deze bloemenzaak over van Truus Wigger. Jet is geen onbekende in Warnsveld. Sinds 1985 is zij een vertrouwd gezicht in de bloemenwinkel.

In die tijd staat Gerard Kruisselbrink aan het roer. Na een kortstondig ziekbed overlijdt hij in 1992 op jonge leeftijd. Truus, partner van Gerard, besluit om de zaak zelf voort te zetten en haar werk als docente op te geven. Het hoveniersgedeelte is op dat moment al jaren geleden overgenomen door Bennie Klooken. En met een enthousiast team, waaronder Jet, weet Truus ondanks de verschuiving van het winkelgedeelte van oud-Warnsveld richting Dreiumme, een florerend plekje op de Rijksstraatweg in stand te houden.

Ondertussen kennen ook velen Anja, Elke, Jennerique, Ilse, Lynn en Be die als vaste krachten op een creatieve manier elke bloemen en plantenwens weten te vertalen. Anno 2013 is Kok Bloemenservice een toegankelijke winkel voor de ‘groene’ aankleding van menig huis, kantoor en tuin. En ook voor het speciale bloemwerk bij zowel feestelijke als droevige momenten in het leven komen wekelijks veel verzoeken binnen. “een afwisselende bezigheid in een afwisselende winkel” zo beaamt Jet enthousiast. Want iedereen en met elk budget kan er terecht, voor zowel een losse bloem of tak als een boeket, een mooie plant voor buiten of een origineel cadeautje voor binnen. Jet en haar team zoeken op beurzen namelijk regelmatig naar leuke items die ze met grote regelmaat aanvullen. Kok bloemenservice is daarnaast een zeer gezellige en sfeervol gedecoreerde winkel.

75 jaar Kok Bloemenservice, een winkel met geschiedenis (klik voor meer)

De winkel in 1932

De winkel in 1936

In 2012 was het al weer 12,5 geleden dat wij de eigenaren van Kok Bloemenservice in Warnsveld werden. Deze winkel met bloemen, planten, groendecoraties, tuinaccessoires en diverse kado-artikelen namen ze in 1999 over van Truus Wigger, voor wie juist ook 2012 een bijzonder jaar was. Want voor haar was het dat jaar precies 40 jaar geleden dat zij het bloemschikvak in ging. En Kok Bloemenservice dateert uit 1936, toen de heer en mevrouw Kok startten met een bloemenzaak/hoveniersbedrijf in hartje Warnsveld (tegenwoordig oud Warnsveld). Een gebeurtenis van precies 75 jaar geleden! Jet en Hans zetten deze lijn vanaf 1999 door, terwijl Truus na de overdracht van de winkel haar passie trouw is gebleven en zich is gaan richten op het geven van workshops, zowel in de bloemenkas achter de winkel als in Frankrijk. Ondertussen kennen ook velen Anja, Elke, Jennerique, Ilse, Lynn en Be die als vaste krachten op een creatieve manier elke bloemen en plantenwens weten te vertalen. Anno 2012 is Kok Bloemenservice een toegankelijke winkel voor de ‘groene’ aankleding van menig huis, kantoor en tuin. En ook voor het speciale bloemwerk bij zowel feestelijke als droevige momenten in het leven komen wekelijks veel verzoeken binnen. “een afwisselende bezigheid in een afwisselende winkel” zo beaamt Jet enthousiast.

 

Copyright © 2013 KOK Bloemenservice. All rights reserved.